Danie jednogarnkowe z kurczakiem, pomidorami, bakłażanem i ciecierzycą czyli casserole. Casserole to potrawa, którą przygotowuje się z kurczaka lub ryb w towarzystwie warzyw (kompozycja zależy od pomysłowości autora).
Kategoria CIECIERZYCA
Kategorie Pokaż wszystkie
CUCINA ITALIANADLA JAROSZYDLA MIĘSOŻERCÓWDO CHLEBADOMOWA SPIŻARNIAFOTORELACJEGOTOWANIE NA CZASKUCHNIA POLSKAMAKARON, RYŻ, KASZA NA RÓŻNE SPOSOBYNA ŚNIADANIEPRZYSTAWKIŚWIĄTECZNE MENUSŁODKOŚCIW CHLEBAKUW JEDNYM GARNKUW SZKLANCE, KUBKU, KIELISZKU...ZIELONO MIZUPYRYBY I OWOCE MORZAW ROLI GŁÓWNEJ...
ARBUZAWOKADOBABKI I BABECZKIBAKŁAŻANBANANYBEZ PIECZENIABEZYBÓBBORÓWKI I CZARNE JAGODYBOTWINKABRZOSKWINIE I MORELEBURAKCEBULACIASTA I CIASTECZKACIECIERZYCACIELĘCINACUKINIACYTRYNYCZEKOLADADESERYDORSZDYNIAGRUSZKAGRZYBYJABŁKAJAJKAKUKURYDZAKURCZAKKURKIMALINYMANGOMARCHEWKAMAZURKIMELONNA DROŻDŻACHOGÓREKORZECHYPAPRYKAPIETRUSZKAPOMARAŃCZEPOMIDORYPORZECZKIRABARBARSERNIKIŚLIWKISOCZEWICASZPARAGISZPINAKTARTYTORTYTRUSKAWKITUŃCZYKWIELKANOCWIEPRZOWINAWIGILIA I BOŻE NARODZENIEWOŁOWINAZIELONY GROSZEKZIEMNIAKIŁOSOŚŁOSOŚ WĘDZONY